De aanloop naar 24inspiration.com

Welkom op 24inspiration!
Ik hoop jou hier vaker te mogen treffen. Mijn naam is Roger en ik ben de oprichter en beheerder van deze site. Om een beeld van mezelf te schetsen beschrijf ik in het onderstaande hoe ik tot het besluit kwam om met deze site te beginnen.

Het bracht me veel voldoening als mensen hun zelf-kunnen inzagen of nog mooier zichzelf overstegen. Het heeft me daarnaast veel vriendschappen opgeleverd. Mensen op hun gemak stellen en stimuleren. INSPIREREN Een missie die ik op me had genomen zonder dat ik me er bewust van was.

Een stukje idealisme wat ik altijd in me had maar nooit grootschaliger uitdroeg dan in de ‘kleine’ kring met mensen die ik rond me had. In mijn jeugd had ik vaak een voortrekkersrol, een natuurlijk leiderschap, terwijl ik me op de achtergrond bewoog. Gelardeerd met humor, opgewekt en ogenschijnlijk zelfverzekerder dan in werkelijkheid.

Pas in 2001, inmiddels 40, ben ik mijn kracht in gaan zien. Een kracht die ik wil delen en mensen in mee wil nemen. Waar anderen het bij ideeën lieten nam daarom ik vaak het voortouw en organiseerde ik allerlei zaken. Toen ik in 2005 met zeiluitjes begon sloeg ik een nieuw pad in waarin ik wederom nieuwe vrienden opdeed. Die vrienden heb ik tot op heden nog steeds contact mee en nog steeds (2016) zeilen er een aantal mee. Vrienden die ik via internet opdeed, allen van verschillende pluimage, allemaal op hun best in de ongedwongen sfeer die we gezamenlijk! creëren en waarderen.

In 2010 kwam ik met een gelijkgestemde ziel in contact. De parallelen waren opmerkelijk, we deelden ons enthousiasme, onze ideeën, onze wensen. We deelden zelfs bijna onze geboortedatum, slechts gescheiden door 6 uur en een middernacht. In 2011 werd met haar de basis gelegd voor deze site, in 2012 werd de domeinnaam geregistreerd maar sloeg zij zéér kort daarna een ander pad in. Net zo veelbelovend maar voor mij minder inspirerend. In die periode was ik in een nieuwe tijd-opvretende baan gerold. Niet de omstandigheid om ook op internet een nieuwe start te maken. In januari 2013 ontstond in haar nieuwe pad een vuurtje en het vuurtje sloeg over. Door tijdgebrek moest ik zaken uitstellen, maar het vuurtje bleef. Met dit vuurtje wil ik nu ook de vonk zijn voor jouw inspiratie. Ik deel mijn gedichten, muziek, de voor mij opmerkelijke zaken, ontwikkelingen en nieuwsitems. (Een flink aantal items heb ik geplaatst met een datum van voor januari 2013, deze items zijn afkomstig van mijn voormalige site actieve-ouders.nl en mijn blogs op msn-spaces en diens opvolger @wordpress.com)
Ik hou van interactie. Graag nodig ik jou daarom uit vooral te reageren, want jouw reacties maakt het meer boeiend en meer inspirerend. Voor jou, voor nieuwe bezoekers en voor mij.

Welkom op 24inspiration.com

Bovenstaand verhaal brengt me bij een oosterse wijsheid:
“Eén kaars kan duizenden kaarsen aansteken zonder haar eigen levensduur te verkorten”

vele-kaarsjes

I wish your path will be enlightend and inspired!
Enjoy your day.

Roger