De schaduw van mezelf werpt een gevoel van geluk en rijkdom

Ik sta niet graag in de spotlight, ik werk het liefst op de achtergrond en zorg dat alles naar wens verloopt. Althans bijna alles, bij de organisatie van mijn zeilweekenden heb ik vanzelfsprekend geen grip op het weer ­čśë . Vandaag werd ik ge├»nspireerd door een afbeelding die ik op het net aantrof. Op basis van deze afbeelding ben ik van mening dat de schaduw van mezelf beter bevalt. Ik ben erg graag op mezelf maar vind veel voldoening als anderen het naar hun zin hebben en ik daar (stiekem) de aanstichter van ben. Geen onbekend gegeven voor degenen die mijn artikel lazen over de aanloop naar deze site. Na al die jaren is mijn drijfveer nog steeds hetzelfde ondanks mijn matige inzet om deze site werkelijk van de grond te krijgen. Succes is blijkbaar niet maatgevend voor de mate van voldoening.
De afbeelding is voor mij de symboliek van de vriendschappen die ik in de loop der jaren heb gemaakt en, in een enkel geval, heb verloren.
En ik zeg het (te) weinig maar bij deze oprecht en als understatement voor degene(n) die zich aangesproken voelt/voelen: Ik ben blij met jou/jullie.

MWE

2 gedachten over “De schaduw van mezelf werpt een gevoel van geluk en rijkdom

  1. Mattie

    We hebben weinig contact met elkaar, maar weet, dat als we elkaar spreken, het goed is.
    Ik ben ook blij met jou als vriend.

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *