Maandelijks archief: april 2015

De inspirerende kracht van internet

Gebruik van internet (online pesten) kent onstuitbare en desastreuze gevolgen.
Om een publieke en wereldwijde vernedering te boven te komen vergt kracht, lef, opoffering en een doel. De dame in onderstaande presentatie geeft daar, als geen ander, indrukwekkend blijk van.
Janneke Leber omschreef het prachtig in haar blog, vandaar dat ik haar woorden quote:
“Ze roept op tot Compassie en Empathie. Woorden die niet genoeg gebruikt kunnen worden, maar die je toch maar van een enkeling echt gelooft.
Ze heeft iets moois gedaan met iets lelijks.
Shame on us, die ooit om haar lachten.”

Internet ontleent haar kracht aan haar gebruikers. Om ook de positieve kracht van internet te gebruiken, deel ik dit met jullie, met het verzoek de presentatie verder te verspreiden.

Waarom?

Alle liefde die je deelt is goed, want liefde vermeerdert zich als je het deelt.
Waarom zal je dan lijden aan de hand van je tekortkomingen? F**k de tekortkomingen, geen hel, geen verdoemenis, tel gewoon je zegeningen.
Als oprechtheid pijn doet, mag de pijn overboord of leer er mee te leven. waarom mag de positiviteit van oprechtheid niet worden geabsorbeerd?

Gregg Braden vertelde in de Divine Matrix  “Je moet niet bidden dat er regen komt, je moet je inbeelden dat het er is.”
Dus focus niet op wat gaat komen maar op wat je NU wil hebben!
Niet hopen op eten, maar eten!
Niet afvragen “Waar heb ik dit aan verdiend in mijn ogen?”, maar beseffen dat je iets krijgt omdat je het hebt verdiend in de ogen van een ander!!
Tel je zegeningen!

Capice?

Instant Happiness: Earth, Wind & Fire – Boogie Wonderland

Na en ondanks het tribuut van John Miles is dit nummer het muziekwerk waarbij een clip van een internationale tophit de meeste vreugde uitstraalt bij de uitvoerenden. Het ongekende gevoel van uitbundige blijdschap die hun muziek teweegbrengt bij deze vocalisten, de muzikanten en hun publiek is tekend voor wat muziek teweegbrengt bij mensen:

Earth, Wind & Fire – Boogie Wonderland

Maar ook de zanger van The Trammps’ – Disco Inferno showt wat muziek teweeg brengt