Maandelijks archief: oktober 2013

Sommige dingen komen (op het juiste moment)

Gisteren heb ik me opgegeven voor een medium-avond en vandaag valt mij dit filmpje toe: >>link<< . Het filmpje kwam met 11 andere fiilmpjes aan het eind van een youtube-link op twitter. Specifiek deze bezorgde me voor het aanklikken een lichte vorm van kippen-vel.
Al enkele maanden voorvoel ik dat me iets gaat toevallen en langzaam aan openbaart zich steeds meer. Succes is aanstaande maar op welk vlak?

In de tarot komt het nog niet helder op me af, maar het is niet-materieel en het komt. Daar ben ik zeker van. Wat heeft ‘morgen’ voor jou in petto?

Ik wens jullie een inspirerende dag en hopelijk weer tot ziens

 

~Roger

Ontspannen

Op de achtergrond heb ik Robert Kramer draaien als je op >> deze link <<  klikt kan je de samples van zijn solo-album beluisteren. Voor mij de juiste achtergrond muziek om in de relax-stand te belanden. Ondanks dat ik momenteel ‘druk’ ben met een administratie en mijn agenda voor de rest van deze zaterdag vol staat zit ik wel in een ontspannen flow. Het is een state-of-mind, ik laat me niet gek maken en trek vanavond terug in mijn cocon om dat af te maken wat al weken op het programma staat.
Ik neem de tijd voor mezelf en laad me weer helemaal op voor de komende week. Een week met een vol programma maar gelardeerd met leuke dingen van het leven. Mijn lievelings-sport basketball, socializing en aandacht voor goede vrienden. Ik zie de week met vertrouwen tegemoet en dat geeft een ontspannen gevoel ondanks de druk die er altijd in mijn werk is. Misschien kan ik wel niet anders 🙂

Ik hoop dat jullie het ontspannen gevoel oppikken en ook meenemen en vasthouden. In ieder geval wens ik jullie een inspirerende week.

 

~Roger