Maandelijks archief: september 2013

Wacht niet tot alles perfect is, Pluk de dag

Vandaag werd ik getroffen door een oud blog van mijn hand. Het afgelopen weekend een aantal reacties gehad waarin dat blog tot uiting kwam. Tijdens de gesprekken niet aan het blog gedacht, maar vandaag teruglezend op het oude blog bleek weer de synchroniteit. Ikzelf maak me er ook (een beetje?) aan schuldig.

Ik wil volstaan met een verwijzing naar het oude blog, maar eerst wens ik jullie een inspirerende dag, graag tot ziens

~Roger

>> Klik hier voor het item op het oude blog <<

 

Hoe duidelijk wil je het hebben?!?

Op Youtube-surfend kwam de juiste muziek voorbij, de titel kwam pas aan het eind van de historie bij me binnen ik ging af op “Enigma” >> link <<

De laatste weken schoten voorbij. Ondanks de vakantie kwam er geen rustmoment (zie vorige blog). Mijn gedachten flitsten van hot naar her, chaos in het hoofd.
Hedenavond gesprekken gevoerd, met een (zeer) dierbare vriendin, met name over de toekomst. Over dat de tarot klaar lag en over de meest gewenste carrierre-switch die ik zou willen maken: Haptonomie. Mijn achtergrond is daar volkomen wars van, dus waar ergens te beginnen is dan moeilijk te spotten. Eenmaal thuis Google geraadpleegd en na één of twee dwarsstraten kwam massage als insteek.
(Even switch ik naar het Heden: Aansluitend aan mijn vorige zin begint Enigma, op de achtergrond, die ik inmiddels al voor een tweede keer opstartte, als volgt: >> link <<  Hoe duidelijk is de juiste keuze!)
De insteek was bij het Google’n zo aansprekend dat ik mijn eerste cursus heb geboekt.
Daarna kwam eindelijk de tarot op tafel, na de laatste twee dagen al klaar te staan voor gebruik.

Ik koos voor de “Heden, Verleden en Toekomst”-legging.
De vraag: Liefde in/en mijn leven?
De kaarten: Staven-IX, Kelken-X en Staven-IV
Kort samengevat: Somber, Harmonieus en Vertrouwen. Hoe duidelijk wil ik het hebben.
Het 1e inzicht die daarna binnen kwam: Liefde in de breedste zin van het woord staat ook voor passie, hartstocht en dierbaren.
Op dit punt besloot ik op de achtergrond Enigma te herstarten. Toen kwam de titel van het Enigma-album op mijn netvlies: Remember the Future (Hoezo duidelijk!)

Meer inzicht: In augustus na mijn vorige blog, kwam M. op mijn pad, een warme, eerlijke vrouw met het hart op de tong. Nooit stilgestaan bij hetgeen wat zij graag doet eigenlijk op mijn pad ligt. Tot nu, het inzicht kwam als donderslag bij heldere hemel binnen. Zij is namelijk een massage-praktijk aan het opstarten. Ik was weken verblind door haar aantrekkingskracht  en de ware betekenis van haar aanwezigheid op mijn pad kwam nu eindelijk binnen.
Zijdelings zijn er meer inzichten, vanzelfsprekend, maar op dit punt ben ik klaar met dit blog.
Mijn legging blijft nog even liggen en op me inwerken. Ik wens een ieder een goede nacht.

Degene die dit lezen zijn inmiddels toe aan een hele goedemorgen.

Ik wens u een waarlijk mooie, spirituele dag, graag tot ziens

~Roger